Databeskyttelseserklæring

SICK AG glæder sig over, at du besøger vore websites og viser interesse i vores virksomhed, vore produkter og vore serviceydelser. Det er vigtigt for os at beskytte dit privatliv, og vi ønsker, at du kan føle dig tryg, når du besøger vore websites. Til det formål forklarer vi nedenfor, hvilke informationer vi behandler, mens du besøger vore websites.

  • Besøg på vore websites
    Ansvarlig SICK AG, Erwin-Sick-Straße 1, DE-79183 Waldkirch, Tyskland
    Formålet med behandlingen Tilrådighedsstillelse af websitet
    Datakategorier
    • Brugerens IP-adresse
    • Dato og tidspunkt for forespørgslen
    • Forespørgslens emne (konkret side)
    • Adgangsstatus/HTTP-statuskode
    • transmitteret datamængde
    • Websitet, som forespørgslen kommer fra
    • Brugerens operativsystem
    • Browsersoftwarens sprog og version, evt.
    • Kontaktoplysninger på arbejde såsom navn, fornavn, e-mail, telefonnummer
    • Emnet for kommunikationen
    Retsgrundlag Art. 6 (1) f) DS-GVO – virksomhedens interesse
    Virksomhedens interesse SICK vil gerne præsentere virksomheden og produkt- og serviceporteføljen på websites på internettet. Desuden vil SICK gerne yde garanti for sit websites stabilitet og sikkerhed og især kunne afsløre usædvanlige hændelser på websitene og følge dem.
    Følger af manglede tilrådighedsstillelse Tilrådighedsstillelse af dine personoplysninger er ikke et lovkrav eller kontraktligt fastlagt. Manglede tilrådighedsstillelse betyder, at formålet ikke kan opfyldes.
    Opbevaringsperiode 21 dage
    Dataoprindelse Vi behandler udelukkende data, som du har givet os direkte adgang til.
    Modtagere af dataene
    Overførsel til tredjelande Alle data, der overføres til tredjelande, anonymiseres, så vi ikke videregiver personlige data til tredjelande.
    Logikken i den automatiske beslutning Vi tager ingen automatiske beslutninger.

     

  • Cookies

    Cookies

    Hvis du besøger vore websites, gemmer vi informationer i form af en ”cookie” på din computer. Med cookies kan vi bl.a. tilpasse et website til dine interesser eller gemme din indkøbskurv, så den fortsat står klar til dig ved dit næste besøg. Hvis du ikke ønsker, at vi skal kunne genkende din computer, bedes du indstille din computer til at slette cookies fra din computers harddisk, blokere alle cookies eller advare dig, før en cookie gemmes. I browserproducentens vejledning kan du læse, hvordan det helt præcist fungerer. Hvis du ændrer indstillingen, kan det medføre funktionsmæssige begrænsninger, når du benytter vore websites.

    Som et led i et Consent Management (”Cookie Banner”) giver vi dig mulighed for at administrere oprettelsen af cookies på vore websites. Du kan til enhver tid ændre den beslutning, du har taget, og efterfølgende give dit samtykke eller trække det tilbage. Her kan du åbne det site, hvor cookie-samtykket administreres.

     

  • Onlineformularer

    Online forms

    Responsible SICK A/S Bregnerødvej 133 3460 Birkerød Danmark
    Purpose of processing Contact by user
    Categories of data
    • Business contact data
    • Inquiry
    Legal basis Art. 6 (1) b) GDPR - contract
    Danish Accounting (bogføringsloven §10 stk 1)
    Danish limitation Act(forældelsesloven §3 stk 1 )
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time If we do have a contract with you, as long as the duration of the contract. After the end of the contract 5 years according to Danish accounting Act (bogføringsloven) and 3 years according to Danish limitation Act (forældelsesloven)
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.
  • Nyhedsbrev

    Newsletter

    Responsible SICK A/S Bregnerødvej 133 3460 Birkerød Danmark
    Purpose of processing Provision of subscribed news for users
    Categories of data
    • Business contact data
    Legal basis Art. 6 (1) a) GDPR - consent
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law or contract. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time We will delete your data immediately after you revoke your consent. You can revoke your consent at any time.
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    • E-mail marketing provider
      • SICK AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.

     

    If you do not wish to be contacted for advertising purposes by e-mail, you can deactivate this service at any time by contacting info@sick.dk

  • Download af eksklusive informationer

    Download of exclusive information

    Responsible SICK A/S Bregnerødvej 133 3460 Birkerød Danmark
    Purpose of processing Provision of exclusive information to interested parties
    Categories of data
    • Business contact data
    Legal basis Art. 6 (1) a) GDPR - consent
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law or contract. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time We will delete your data immediately after you revoke your consent. You can revoke your consent at any time.
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    • E-mail marketing provider
      • SICK AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.

     

    If you do not wish to be contacted for advertising purposes by e-mail, you can deactivate this service at any time by contacting info@sick.dk

  • Webshop

    Webshop

    Responsible SICK A/S Bregnerødvej 133 3460 Birkerød Danmark
    Purpose of processing Processing of customer orders and inquiries.
    Categories of data
    • Business contact data
    • Access data
    Legal basis Art. 6 (1) b) GDPR - contract
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law or contract. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time We will delete your data at your request.
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
      • Continum AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.
  • SICK ID

    SICK-ID

    Ansvarlig SICK A/S Bregnerødvej 133 3460 Birkerød Danmark
    Formålet med behandlingen SICK-ID’et er en central brugerkonto, hvor du kan tilmelde dig til forskellige digitale tjenester og/eller benytte dig af de tjenester, som selskaber i SICK-koncernen tilbyder.
    Datakategorier
    • Kontaktdata på arbejde
    • Betalings-/faktureringsoplysninger
    • Accept af dokumenter
    • IP-adresse
    • Logfiler
    Retsgrundlag
    • DS-GVO Art. 6 (1) b) – aftaleforhold
    • DS-GVO Art. 6 (1) c) – retlig forpligtelse
    • DS-GVO Art. 6 (1) f) – virksomhedens interesse
    Virksomhedens interesse

    SICK har følgende berettigede interesser:

    • Dokumentation af de pågældende handlinger, især i tilfælde af manipulation eller konflikt.
    Følger af manglede tilrådighedsstillelse Tilrådighedsstillelse af personoplysninger er ikke et lovkrav. Manglende tilrådighedsstillelse betyder, at man ikke eller kun i meget begrænset omfang kan benytte vore digitale tjenester.
    Opbevaringsperiode

    Vi gemmer dine personoplysninger i hele aftaleforholdets varighed, dvs. mens betingelserne for benyttelse af SICK-ID’et er gældende, og vi sikrer, at de enten slettes eller anonymiseres på en sikker måde og gemmes på en sådan måde, at det ikke længere er muligt at identificere dig.

    Under visse omstændigheder gemmer vi dine personoplysninger i længere tid, for eksempel hvis vi på grund af lovmæssige bestemmelser er forpligtet til det. eller hvis vi har en begrundet formodning om, at vort samarbejde giver anledning til en forestående retssag.

    Dataoprindelse Vi behandler kun data, som du giver os direkte adgang til.
    Modtagere af dataene

    Sagsbehandler:

    SICK AG

    Erwin-Sick-Straße 1

    DE-79183 Waldkirch

    Overførsel til tredjelande Vi overfører ingen personoplysninger til tredjelande.
    Logikken i den automatiske beslutning Vi tager ingen automatiske beslutninger.

     

  • Function Block Factory

    Function Block Factory

    Ansvarlig SICK A/S Bregnerødvej 133 3460 Birkerød Danmark
    Formålet med behandlingen Tilrådighedsstillelse af softwarebaseret service til automatisk generering af PLC-funktionsblokke
    Datakategorier
    • E-mail-adresse
    • Genererede konfigurationer
    • Tidspunkt for genereringen
    • Genererede biblioteker
    Retsgrundlag Art. 6.1.b GDPR – Aftaleforhold
    Virksomhedens interesse

    -

    Følger af manglede tilrådighedsstillelse Tilrådighedsstillelse af personoplysninger er ikke et lovkrav. Manglende tilrådighedsstillelse kan betyde, at man ikke kan generere et funktionsblokbibliotek og få rådighed over det.
    Opbevaringsperiode

    Vi gemmer dine data så længe, du ønsker det, eller indtil du selv sletter dem.

    Du kan tidligst slette dataene, når garantiperioden er udløbet.

    Dataoprindelse Vi behandler kun data, som du giver os direkte adgang til.
    Modtagere af dataene

    SICK AG

    Erwin-Sick-Straße 1

    DE-79183 Waldkirch

    Overførsel til tredjelande Vi videregiver ingen personoplysninger til tredjelande.
    Logikken i den automatiske beslutning Vi tager ingen automatiske beslutninger.

     

  • Sikkerhedsbeskeder og forespørgsler

    Sikkerhedsbeskeder og forespørgsler

    Ansvarlig SICK AG, Erwin-Sick-Straße 1, DE-79183 Waldkirch, Tyskland
    Formålet med behandlingen Behandling af sikkerhedsbeskeder og forespørgsler.
    Datakategorier E-mail-kommunikation
    Retsgrundlag Art. 6 (1) f) DS-GVO
    Virksomhedens interesse De transmitterede personoplysninger er nødvendige for at kunne behandle den anmeldte hændelse og yde servicen.
    Følger af manglede tilrådighedsstillelse Tilrådighedsstillelse af dine personoplysninger er ikke et lovkrav eller kontraktligt fastlagt. I tilfælde af manglede tilrådighedsstillelse kan en forespørgsel eller en anmeldelse muligvis ikke behandles.
    Opbevaringsperiode Dataene slettes en måned efter, at sagen er afsluttet.
    Dataoprindelse Vi behandler udelukkende data, som du har givet os direkte adgang til.
    Modtagere af dataene Der overføres ingen data til tredjemand.
    Overførsel til tredjelande Vi overfører ingen personoplysninger til tredjelande.
    Logikken i den automatiske beslutning Vi tager ingen automatiske beslutninger.

Dine rettigheder

Du har ret til

  • at modtage information om dine personlysninger,
  • at få rettet dine personlysninger,
  • at få slettet hhv. blokeret dine personoplysninger,
  • at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger,
  • at få overført dine personoplysninger,
  • at annullere dit samtykke med gyldighed fremover, såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, samt
  • til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, hvis du er af den opfattelse, at behandlingen af dine personoplysninger er i modstrid med databeskyttelsesretten.

Du bedes i så fald henvende dig til den ansvarlige for databeskyttelse i vores virksomhed. Vi tager behørigt hånd om alle henvendelser.

SICK A/S
Databeskyttelse
Bregnerødvej 133
3460 Birkerød
Danmark
databeskyttelse@sick.dk

Ændring af databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os retten til på et hvilket som helst tidspunkt at tilpasse databeskyttelseserklæringen til de gældende krav. Den til enhver tid gældende databeskyttelseserklæring kan på et hvilket som helst tidspunkt hentes på vore websites.