Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost SICK těší Vaše návštěva našich webových stránek a Váš zájem o naši firmu, naše výrobky a naše služby. Ochrana Vašeho soukromí je pro nás prioritou a chceme, abyste se při návštěvě našich webových stránek cítili bezpečně. Proto zde uvádíme informaci, které údaje zpracováváme během Vaší návštěvy na našich webových stránkách.

  • Návštěva našich webových stránek
    Odpovědná osoba SICK AG, Erwin-Sick-Straße 1, 79183 Waldkirch, Německo
    Účel zpracování Poskytování webových stránek
    Kategorie údajů
    • IP adresa uživatele
    • Datum a čas poptávky
    • Obsah požadavku (konkrétní stránka)
    • Stav přístupu / kód stavu HTTP
    • Aktuálně přenesené množství dat
    • Webová stránka, odkud požadavek přichází
    • Operační systém uživatele
    • Jazyk a verze softwaru prohlížeče v případě potřeby
    • Služební kontaktní údaje jako příjmení, jméno, e-mail, telefonní číslo
    • Obsah komunikace
    Právní základ Čl. 6 (1) f) GDPR – Oprávněný zájem společnosti
    Oprávněný zájem společnosti Společnost SICK chce podnik a portfolio produktů a služeb prezentovat na webových stránkách na internetu. Dále si firma SICK přeje zajistit stabilitu a bezpečnost svých webových stránek a zejména mít možnost odhalovat a sledovat neobvyklé aktivity na webových stránkách.
    Důsledky neposkytnutí údajů Poskytnutí osobních údajů není zákonným ani smluvním požadavkem. V případě neposkytnutí údajů nelze splnit účel.
    Doba uložení 21 dní
    Původ dat Zpracováváme výlučně údaje, které nám přímo poskytnete.
    Příjemce údajů
    Předání do třetích zemí Veškeré údaje doručené do třetích zemí jsou anonymizované, takže nepředáváme do třetích zemí žádné osobní údaje.
    Informace o automatizovaném rozhodování Nepoužíváme žádné formy automatizovaného rozhodování.

     

  • Cookies

    Cookies

    Jestliže navštívíte naše webové stránky, uložíme informace ve formě „cookie“ ve Vašem počítači. Cookies nám například umožňují přizpůsobit webové stránky Vašim zájmům nebo uložit Váš nákupní košík, aby Vám byl při Vaší příští návštěvě k dispozici. Pokud si nepřejete, abychom Váš počítač opětovně rozpoznali, nastavte si prosím svůj prohlížeč tak, aby smazal cookies z Vašeho pevného disku počítače, zakázal všechny cookies nebo Vás upozornil, než cookies uloží. Přesný popis celého procesu najdete v návodu výrobce Vašeho prohlížeče. Pokud toto nastavení změníte, může dojít k funkčním omezením při používání našich webových stránek.

    V rámci managementu souhlasů („Cookie Banner“) vám nabízíme možnost spravovat nastavení cookies v oblasti našich webových stránek. Zde učiněné rozhodnutí můžete kdykoliv změnit a dodatečně udělit nebo odvolat svůj souhlas. Zde můžete otevřít správu souhlasů s cookies.

     

  • Exkluzivní informace ke stažení

    Download of exclusive information

    Responsible SICK spol. s r.o., Ukrajinská 2a, 101 00 Praha 10 – Vršovice, Czech Republic
    Purpose of processing Provision of exclusive information to interested parties
    Categories of data
    • Business contact data
    Legal basis Art. 6 (1) a) GDPR
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law or contract. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time We will delete your data immediately after you revoke your consent. You can revoke your consent at any time.
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    • E-mail marketing provider
      • SICK AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.

     

    If you do not wish to be contacted for advertising purposes by e-mail, you can deactivate this service at any time by contacting sick@sick.cz

    Download of exclusive information

    Responsible SICK NV / SA, Doornveld 10, 1731 Zellik, Belgium
    Purpose of processing Provision of exclusive information to interested parties
    Categories of data
    • Business contact data
    Legal basis Art. 6 (1) a) GDPR
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law or contract. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time We will delete your data immediately after you revoke your consent. You can revoke your consent at any time.
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    • E-mail marketing provider
      • SICK AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.

     

    If you do not wish to be contacted for advertising purposes by e-mail, you can deactivate this service at any time by contacting info@sick.be

  • E-shop

    Webshop

    Responsible SICK spol. s r.o., Ukrajinská 2a, 101 00 Praha 10 – Vršovice, Czech Republic
    Purpose of processing Processing of customer orders and inquiries.
    Categories of data
    • Business contact data
    • Access data
    Legal basis Art. 6 (1) b) GDPR
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law or contract. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time We will delete your data at your request.
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.

    Webshop

    Responsible SICK Solução em Sensores LTDA., Av. dos Imarés, 391, Indianópolis, 04085-000 São Paulo, SP, Brazil
    Purpose of processing Processing of customer orders and inquiries. Sending information about our products and services.
    Categories of data
    • Business contact data
    • Access data
    Legal basis Art. 6 (1) b) GDPR
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law or contract. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time We will delete your data at your request.
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.

    Webshop

    Responsible SICK NV / SA, Doornveld 10, 1731 Zellik, Belgium
    Purpose of processing Processing of customer orders and inquiries.
    Categories of data
    • Business contact data
    • Access data
    Legal basis Art. 6 (1) b) GDPR
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law or contract. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time We will delete your data at your request.
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    Transmission in third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of the automated decision We do not use automated decisions.
  • Bezpečnostní upozornění a dotazy

    Bezpečnostní upozornění a dotazy

    Odpovědná osoba/správce osobních údajů SICK AG, Erwin-Sick-Straße 1, 79183 Waldkirch, Německo
    Účel zpracování Zpracování bezpečnostních hlášení a dotazů.
    Kategorie údajů E-mailová komunikace
    Právní základ Čl. 6 (1) f) GDPR
    Oprávněný zájem společnosti Poskytnuté osobní údaje jsou nezbytné pro zpracování hlášeného případu a pro poskytnutí služby.
    Důsledky neposkytnutí údajů Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonným ani smluvním požadavkem. Pokud údaje nebudou poskytnuty, může se stát, že dotaz nebo hlášení nebudou zpracovány.
    Doba uložení Údaje budou smazány měsíc po uzavření záležitosti.
    Původ dat Zpracováváme výlučně údaje, které nám přímo poskytnete.
    Příjemce údajů Nepředáváme žádné osobní údaje třetím osobám.
    Předání do třetích zemí Nepředáváme žádné osobní údaje do třetích zemí.
    Informace o automatizovaném rozhodování Nepoužíváme žádné formy automatizovaného rozhodování.
  • SICK ID

    SICK ID

    Odpovědná osoba/správce osobních údajů SICK Solução em Sensores LTDA., Av. dos Imarés, 391, Indianópolis, 04085-000 São Paulo, SP, Brazil
    Účel zpracování SICK ID představuje centrální uživatelský účet, jehož prostřednictvím se můžete přihlásit k různým digitálním službám, které nabízí společnosti koncernu SICK, a/nebo je aktivovat.
    Kategorie údajů
    • Úřední kontaktní údaje
    • Informace o platbách/fakturách
    • Souhlasy s dokumenty
    • IP adresa
    • Protokolové soubory
    Právní základ
    • GDPR čl. 6 (1) b) – Smluvní vztah
    • GDPR čl. 6 (1) c) – Právní povinnost
    • GDPR čl. 6 (1) f) – Oprávněný zájem naší společnosti
    Oprávněný zájem společnosti

    Společnost SICK má následující oprávněné zájmy:

    • Sledovatelnost konkrétního jednání, zejména v případě manipulace nebo konfliktu.
    Důsledky neposkytnutí údajů Poskytnutí osobních údajů není povinné ze zákona. V případě neposkytnutí údajů nelze naši digitální službu používat, nebo ji lze používat jen ve velmi omezené míře.
    Doba uložení

    Vaše osobní údaje ukládáme na dobu trvání našeho smluvního vztahu, to znamená během doby platnosti podmínek použití SICK ID, a zajistíme, že budou bezpečně uloženy, nebo uloženy v anonymizované formě tak, aby již nebyla možná vaše identifikace.

    Za určitých okolností vaše osobní údaje ukládáme na delší dobu, například proto, že jsme k tomu povinni na základě zákonných předpisů, nebo pokud máme odůvodněný názor, že v našem vztahu s vámi hrozí právní spor.

    Původ dat Zpracováváme pouze údaje, které nám přímo poskytnete.
    Příjemce údajů

    Správce osobních údajů:

    SICK AG

    Erwin-Sick-Straße 1

    79183 Waldkirch

    Předání do třetích zemí Nepředáváme žádné osobní údaje do třetích zemí.
    Informace o automatizovaném rozhodování Nepoužíváme žádné formy automatizovaného rozhodování.

     

    SICK ID

    Odpovědná osoba/správce osobních údajů SICK spol. s r.o., Ukrajinská 2a, 101 00 Praha 10 – Vršovice, Czech Republic
    Účel zpracování SICK ID představuje centrální uživatelský účet, jehož prostřednictvím se můžete přihlásit k různým digitálním službám, které nabízí společnosti koncernu SICK, a/nebo je aktivovat.
    Kategorie údajů
    • Úřední kontaktní údaje
    • Informace o platbách/fakturách
    • Souhlasy s dokumenty
    • IP adresa
    • Protokolové soubory
    Právní základ
    • GDPR čl. 6 (1) b) – Smluvní vztah
    • GDPR čl. 6 (1) c) – Právní povinnost
    • GDPR čl. 6 (1) f) – Oprávněný zájem naší společnosti
    Oprávněný zájem společnosti

    Společnost SICK má následující oprávněné zájmy:

    • Sledovatelnost konkrétního jednání, zejména v případě manipulace nebo konfliktu.
    Důsledky neposkytnutí údajů Poskytnutí osobních údajů není povinné ze zákona. V případě neposkytnutí údajů nelze naši digitální službu používat, nebo ji lze používat jen ve velmi omezené míře.
    Doba uložení

    Vaše osobní údaje ukládáme na dobu trvání našeho smluvního vztahu, to znamená během doby platnosti podmínek použití SICK ID, a zajistíme, že budou bezpečně uloženy, nebo uloženy v anonymizované formě tak, aby již nebyla možná vaše identifikace.

    Za určitých okolností vaše osobní údaje ukládáme na delší dobu, například proto, že jsme k tomu povinni na základě zákonných předpisů, nebo pokud máme odůvodněný názor, že v našem vztahu s vámi hrozí právní spor.

    Původ dat Zpracováváme pouze údaje, které nám přímo poskytnete.
    Příjemce údajů

    Správce osobních údajů:

    SICK AG

    Erwin-Sick-Straße 1

    79183 Waldkirch

    Předání do třetích zemí Nepředáváme žádné osobní údaje do třetích zemí.
    Informace o automatizovaném rozhodování Nepoužíváme žádné formy automatizovaného rozhodování.

     

  • Function Block Factory

    Function Block Factory

    Odpovědná osoba SICK spol. s r.o., Ukrajinská 2a, 101 00 Praha 10 – Vršovice, Czech Republic
    Účel zpracování Poskytování na softwarových služeb pro automatizované vytváření funkčních modulů PLC
    Kategorie údajů
    • E-mailová adresa
    • Vytvořené konfigurace
    • Okamžik vytvoření
    • Vytvořené knihovny
    Právní základ GDPR čl. 6 (1) b) – Smluvní vztah
    Oprávněný zájem společnosti

    -

    Důsledky neposkytnutí údajů Poskytnutí osobních údajů není povinné ze zákona. V případě neposkytnutí údajů není vytvoření a poskytnutí knihovny funkčních modulů možné.
    Doba uložení

    Vaše údaje uchováváme tak dlouho, jak si přejete, nebo dokud je sami nesmažete.

    Údaje můžete vymazat nejdříve po uplynutí záruční doby.

    Původ dat Zpracováváme pouze údaje, které nám přímo poskytnete.
    Příjemce údajů

    SICK AG

    Erwin-Sick-Straße 1

    79183 Waldkirch

    Předání do třetích zemí Nepředáváme žádné osobní údaje do třetích zemí.
    Informace o automatizovaném rozhodování Nepoužíváme žádné formy automatizovaného rozhodování.

     

  • On-line formuláře

    Online forms

    Responsible SICK spol. s r.o., Ukrajinská 2a, 101 00 Praha 10 – Vršovice, Czech Republic
    Purpose of processing Contact by user
    Categories of data
    • Business contact data
    • Inquiry
    Legal basis Art. 6 (1) b) GDPR
    §147 AO
    Legitimate interest -
    Consequences of failure to provide the data The provision of personal data is not prescribed by law. In the event of a failure to provide the data, the fulfilment of the purpose is not possible.
    Retention time 6 years
    Data source We only process personal data provided directly by you.
    Recipients of the data
    • Web Hoster
      • SICK AG
    Transmission to third countries We do not transfer personal data to third countries.
    Logic of automated decision-making We do not use automated decisions.

Vaše práva

Máte právo

  • žádat informace o svých osobních údajích, které zpracováváme;
  • na opravu svých osobních údajů, které zpracováváme;
  • na výmaz nebo omezení zpracování Vašich osobních údajů;
  • na vznesení námitky proti zpracování osobních údajů, které se Vás týkají;
  • na přenositelnost osobních údajů, které se Vás týkají;
  • na zrušení Vašeho souhlasu s účinky do budoucna, pokud je zpracování osobních údajů založeno na Vašem souhlasu;
  • na podání stížnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud jste toho názoru, že zpracováním osobních údajů, které se Vás týkají, byly porušeny předpisy na ochranu osobních údajů.

Obraťte se, prosím, na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů. Budeme adekvátně reagovat na všechny podněty.

SICK spol. s r.o.
Ukrajinská 2a
101 00 Praha 10 - Vršovice
Czech Republic
sick@sick.cz

Změna prohlášení o ochraně osobních údajů

Vyhrazujeme si právo kdykoliv přizpůsobit prohlášení o ochraně osobních údajů platným požadavkům. Aktuální prohlášení o ochraně osobních údajů je Vám k dispozici na našich webových stránkách.