Contact
Feedback

Gyártás

Miért jó nálunk dolgozni?

Cégünk az egyik legdinamikusabban fejlődő ipari szegmensben, a szenzorgyártásban tevékenykedik, ezért dolgozóink tudása, kompetenciái nagy értéket képviselnek. Termékpalettánk idén nagy mértékben bővül, mellyel párhuzamosan a gyártási technológiáink spektruma is szélesedik, ezzel munkatársaink folyamatos szakmai fejlődése biztosított. Gyárunkban modern, tiszta munkakörnyezetben, fiatalos csapattal lehet együtt dolgozni.

Kik vagyunk?

Az 1946-ban alapított SICK világszinten piacvezető szerepet tölt be az intelligens szenzorgyártás területén. Dolgozói létszáma 2017-ben megközelítette a 9000 főt, az árbevétel pedig az 1.5 milliárd eurót. A SICK Kft. a SICK AG 100%-os tulajdonú leányvállalata. A Győrtől 18 km-re található kunszigeti telephelyen 1996. óta gyártunk szenzorokat, évi 80 millió € értékben, 500 fős létszámmal.

Mivel foglalkozunk?

Kunszigeti telephelyünkön a termelő területeken elektronikai kártyagyártás és késztermék gyártás folyik. Cégünk az új ipari forradalom, az Ipar 4.0 alakítója, résztvevője, haszonélvezője kíván lenni. Ezt a célt számos programunk támogatja.

További szakterületeink a mérnökség, a minőség- és környezetirányítás, a logisztika, a beszerzés, és az adminisztráció. Ezen területek összehangolt munkája teszi lehetővé, hogy gyárunkban kiváló minőségű, nagy hozzáadott értékű termékek készüljenek.

Pályázat részleteiről az alábbi dokumentumokban tájékozódhat.

 

SICK Kft Széchenyi Terv Innovációs projekt 2012-13

SICK Kft Széchenyi Terv Pályázati célok összefoglalója

 

Adatok a gyárról

Telephely: Kunsziget

Alapítás éve: 1995

Alkalmazottak száma: 367 fő

Gyártóterület és a raktár alapterülete: 7024 m2

 

Adatvédelmi tájékoztató

TOP